Branchevertrouwenspersoon voor de motorvoertuigen- en tweewielerbranche

Laatste update 03 mei 2024 Leestijd: 2 min

Een vertrouwenspersoon kan je helpen om een veilige werkomgeving te bieden aan je medewerkers. Het is iemand waar medewerkers mee kunnen praten over ongewenste zaken waar ze mogelijk op de werkvloer mee te maken hebben (gekregen). Voor iedereen binnen de cao MvT is er een vertrouwenspersoon kosteloos beschikbaar; Charissa Doesburg.

Een vertrouwenspersoon kan helpen als je te maken krijgt met bijvoorbeeld agressie, pesten of discriminatie op de werkvloer. Of wanneer de samenwerking met collega’s niet lekker loopt. Een vertrouwenspersoon luistert naar je en geeft advies. Je kijkt samen naar het probleem en uiteraard is alles wat jullie samen bespreken vertrouwelijk. 

Vanuit ArboNed kun je met Charissa Doesburg praten wanneer je daar behoefte aan hebt. Praten met haar is vertrouwelijk en kan zelfs anoniem. Je kunt haar bereiken door te mailen naar charissa.doesburg@arboned.nl. 

Schadeherstelbranche

Voor medewerkers die onder de cao van carrosserie vallen - binnen BOVAG (ruit-)schadeherstelbedrijven- is op dit moment nog geen onder OOC aangestelde vertrouwenspersoon, maar daar vinden nu wel gesprekken over plaats. Wanneer hier ook een vertrouwenspersoon voor wordt aangesteld, laten we je dat natuurlijk weten.

Meer informatie of vragen?  

OOMT heeft op zijn website informatie over de vertrouwenspersoon en een terug te kijken webinar over het herkennen van ongewenst gedrag. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met BOVAG Ledenadvies via 030-65 95 300 of via ledenadvies@bovag.nl. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring